Maak van jouw huis een thuis met onze meubelen!

Over ons

De mooiste meubelen

Bij Mondi Home bieden wij een groot assortiment meubelen aan met verschillende collecties. Wij vinden dat ieder persoon een ruime keuzemogelijkheid hoort te hebben. Wij vinden het belangrijk om alleen de beste kwaliteit aan te bieden aan onze klanten. Ons doel is om kwalitatieve en stijlvolle woonmeubelen aan te bieden binnen uw budget. Wij streven ernaar om elk doelgroep te bedienen die zijn/haar interieur stijlvol en betaalbaar wil inrichten en die daar plezier aan wil hebben.

Mondi Home is al sinds 1993 een toonaangevende wereldwijde woonmerk. Wij vervaardigen onze producten volgens internationale normen en brengen ze samen met onze klanten op meer dan 300 verkooppunten.

U kunt op uw gemak woonkamers, slaapkamers, tienerkamers, eetkamers, salontafels, vitrinekasten, woonaccessoires en nog veel meer bekijken in onze showroom.

Advies nodig?

Een mooie collectie waarbij je kunt je je eigen interieur zelf kunt samenstellen. De banken worden volledig op maat gemaakt en de woonprogramma’s zijn zeer uitgebreid waardoor je je volledige woonkamer zelf kunt uitkiezen. Heb je advies nodig? Geen probleem, we helpen je hier graag bij. De koffie staat klaar in onze showroom. We nemen graag de tijd zodat we samen met jou kunnen bekijken welke artikelen bij jouw wensen en eisen passen.

Waarmee kunnen we u helpen?